16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

Nu a ieșit „fum alb” pe „coșul” Consiliului local Roșiorii de Vede

Sănătate

De departe, cel mai asteptat proiect aflat pe masa consilierilor locali rosioreni in sedinta de astazi a fost cel care viza alegerea noului viceprimar al municipiului. Asa cum era de asteptat, cele 3 formatiuni politice reprezentate in CL, PSD, PNL si USR-PLUS, au avut propuneri proprii. Cum Consiliul local are 19 membri, dintre care PSD -9, PNL-5 si USR-PLUS-5 iar in cadrul consiliului nu exista conturata o majoritate, votul de astazi pentru functia de viceprimar nu a avut darul de a aduce „fun alb” pe „cosul” Consiliului local rosioreni.
In urma acordarii voturilor, rezultatul a fost urmatorul: Cristiana Piper-Savu(PSD)- 9 voturi; candidatul PNL Doru Ciofalca a intrunit 5 mandate de la consilierii liberali, tot atat „adunand” si Constantin Fierascu, candidatul USR-PLUS. Pentru a fi validat noul viceprimar, eta nevoie de minim 10 voturi pentru in dreptul uneia dintre propuneri.
Asa ca mai avem de asteptat, pana vom cunoaste spre cine inclina balanta si care formatiune va ceda oferind necesarul de voturi pentru a asigura necesarul validarii noului viceprimar.

Înregistrări audio ale ședinței de consiliu local.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole