12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

Badulescu, gluma PSD pentru Primaria sectorului 3

Sănătate

Se spune ca PSD si-a desemnat candidatul la functia de primar la sectorul 3 al Capitalei, dupa ce primarul in functie Robert Negoita s-a retras din partid si nu mai candideaza din partea social-democratilor pentru un nou mandat. Cel cu care urmeaza sa iasa PSD la „lupta” impotriva lui Negoita, este nimeni altul decat actualul „vice” de la Capitala, Aurelian Badulescu.
Despre Badulescu se spune ca a stat permanent in spatele actualului primar Gabriela Firea si nu s-a remarcat prin nimic concret. Doar prin scandal si iesiri nervoase in public si pe micile ecrane. La manifestatia din Piata Victoriei, Badulescu a fost cel care s-a remarcat prin conflictele cu manifestantii, dar si la intalnirea electorala din cartierul Ghencea a candidatului PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Intre Badulescu si Dan existand dincolo de injurii si imbranceli si scandal in toata regula.
Cat priveste candidatura lui la primaria de sector, este foarte greu, chiar imposibil sa „preia din mers” realizarile primarului social-democrat Robert Negoita. Negoita, dincolo de faptul ca este un om cu un caracter politic si interuman indoielnic in raport cu apropiatii, spun locuitorii sectorului, este un bun administrator. In urma lui ramanand ceva pentru comunitate. A transfera acum la Badulescu  realizarile social-democrate de la sectorul 3, este imposibil. Badulescu nu se bucura de notorietate pozitiva, dimpotriva, este vazut decat ca un social-democrat pus pe harta, fara realizari contorizate in dreptul sau. Iar o confruntare directa cu Negoita in campania electorala, este net in dezavantajul lui Badulescu care nu are cu ce veni in fata electoratului. Ce sa spuna Badulescu? Chiar, ce o sa spuna!?…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole