16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

Neomarxiștii puși la punct de votul masiv din Senat! – Dănuț Cristescu

Sănătate

Marți, în Senat, majoritatea senatorilor au votat împotriva introducerii orelor de educație sexuală, susținând introducerea cursurilor de educație sanitară, iar participarea copiilor la ore, să fie condiționată de acordul scris al părintelui. Comisiile de specialitate din Senat a respins toate amendamentele depuse de USR, care a susținut necesitatea introducerii educației sexuale în școli și fără acordul părinților.

După ce au refuzat luni de zile să supună votului final această lege în materia drepturilor copilului. Legea fiind votată de ambele Camere ale Parlamentului anul trecut, a fost contestată de președintele României mai întâi la Curtea Constituțională, care i-a respins contestația și a declarat legea CONSTITUȚIONALĂ, iar ulterior blocată de același personaj, care a cerut Parlamentului să o reexamineze.

Este de neînțeles de ce o lege atât de bună și de necesară, care tratează între altele problemele violenței împotriva copilului în familie, chestiunea copiilor români abuzați sau abandonați în străinătate și obligația ambasadelor României și a administrației centrale de a interveni, chestiunea dureroasă a abuzurilor de diferite tipuri-bullying- împotriva copiilor, chestiunile privind facilitarea plasamentului minorilor ori a măsurilor de protecție specială acordate acestora a putut să întârzie atât.

Senatorii cu conștiință au votat ce trebuie.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole