15.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Conferința de presă a candidatului Partidului Social Democrat, domnul Adrian Ionuț Gâdea, la funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman

Sănătate

La sediul Organizației Județene a PSD Teleorman din municipiul Alexandria,a avut loc, conferința de presă a candidatului Partidului Social Democrat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Teleorman,   domnul Adrian Ionuț Gâdea.   

În cadrul Conferinței de presă au participat, alături de președintele PSD Teleorman, domnul Adrian Ionuț Gâdea, președintele executiv al  organizației județene, domnul Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria și domnul Cristescu Ionel Dănuț, președintele Consiliului Județean Teleorman.

Rând pe rând, jurnaliștii au adresat întrebări candidatului PSD și pe parcursul dezbaterilor au mai intervenit, cu precizări importante în susținerea domniei sale, domnul Victor Drăgușin și domnul Cristescu Ionel Dănuț.

Victor Drăgușin a subliniat faptul că liderul PSD Teleorman are susținerea primarilor și a organizației județene și a arătat că social-democraţii sunt în faţa unui moment important în care partidul trebuie să își unească forțele și să acționeze unit.

De asemenea, președintele PSD Teleorman, Adrian Ionuț Gadea a dat asigurări că PSD Teleorman va lua măsurile cele mai bune pentru a veni în sprijinul cetățenilor prin acțiuni concrete în plan local, continuarea proiectelor de dezvoltare locală și atragerea unor fonduri mai consistente care să permită dezvoltarea infrastructurii și crearea de noi locuri de muncă.

Preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea a mai precizat că dorește ca organizaţia PSD Teleorman, una dintre cele mai puternice din ţară, să își mențină numărul de primari. Totodată, a mai precizat și faptul că rezultatele foarte bune pe care le va obține PSD în județul Teleorman se vor datora  în mare parte și faptului că cetățenii s-au convins că PSD a guvernat în interesul lor, în comparație cu situația  guvernării actuale, care a condus România în pragul colapsului economic.

Dl. Victor Drăgușin  a subliniat că dl. Adrian Ionuț Gâdea, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Teleorman este persoana cea mai potrivită pentru a conduce CJT , cel care  a rămas fidel promisiunii pe care și-a clădit întreaga carieră politică, aceea de a fi un președinte 100% pentru județul Teleorman, pentru teleormăneni, un lider adevărat care își va folosi toată puterea în favoarea  cetățenilor şi nu pentru sine.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole