14.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

In loc de grau, au cultivat canepa si au ajuns in arest!

Sănătate

Au vrut sa ajunga duminica asta la biserica, dar ghinion,… au ajuns la politie. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T din Dâmboviţa au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dâmboviţa şi Ilfov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.  Dupa ce au descins la adresele cu pricina, oamenii legii au dispus 25 de mandate de aducere.
Inca de la inceputul primaverii, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T-Biroul Teritorial Dâmboviţa, au filat activitatea infracţională a două grupuri infracţionale. Ele erau alcătuite din noua persoane, din judeţul Dâmboviţa, bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri în vederea consumului propriu.
Din cercetari au rezultat indicii că persoanele invinuite s-ar fi aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de cannabis înfiinţată ilegal pe raza localităţii Butimanu. Prospatii fermieri de ocazie, au vrut sa demonstreze ca agricultura merge si pe timp de seceta. In loc de grau, merge si un pic de canepa. Cei în cauză ar fi utilizat drogurile în scopul consumului propriu, dar şi pentru a le comercializa pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Giurgiu. Dar productia a fost una mica. În urma activităţilor, până în prezent, au fost indisponibilizate 106 plante. Asa ca politistii nu au stat pe ganduri si  au fost puse în executare 25 de mandate de aducere, printre cei ratinuti aflanduse si catva teleormaneni care aveau ca sarcina udarea plantelor pe timp de seara.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole