9.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Întâlnire Miulescu – Orban la București!?

Sănătate

Adrian Mugurel Miulescu este unul dintre cei mai activi politicieni pe rețelele de socializare, cititorii semnalându-ne în cursul acestei zile o postare în care îl vedem împreună cu Primul Ministru Ludovic Orban, la Palatul Victoria. Pentru că ne dorim o informare corectă a cititorilor noștri, l-am contactat pe Adrian Miulescu pentru a ne răspunde la câteva întrebări.

Rep: De unde o întâlnire la acest nivel, Ludovic Orban – Adrian Miulescu?
Adrian Mugurel Miulescu: Suntem într-o relație de prietenie încă din 2014 și sunt bucuros că mă apreciază ca și profesionist.

Rep: Să o vedem ca o mișcare politică sau doar una la nivel personal?
Adrian Mugurel Miulescu: Țin să menționez ca întâlnirea de astazi a fost una prietenească și m-a bucurat faptul că am discutat aplicat, pe problemele din sistemul de sănătate și din deconcentratele sale.

Rep: Problemele din sănătate sunt multe, puteți să fiți mai clar?
Adrian Mugurel Miulescu: Decăpușarea sistemului , eliminarea incompetenților și aserviților care au fost liberali asimptomatici și mâine declară ca au avut întotdeauna sufletul roșu sau alta culoare în funcție de interese meschine. Sunt „oportunități” pe care, în opinia mea, le-a adus această pandemie.

Rep: Cum credeți că își găsesc aceste probleme rezolvarea și de ce credeți că aveți dumneavoastră soluții?
Adrian Mugurel Miulescu: Nu este nevoie decât de voință politică. În ce privește rezolvarea acestora, prin acțiunile întreprinse de mine în cadrul sistemului de sănătate privat de mai bine de 12 ani, consider că am o atitudine mult mai profesionistă și mai liberală decât foarte mulți așa ziși antreprenori de weekend și căpușe statale în cursul săptămânii.

Rep: Despre soluții!?
Adrian Mugurel Miulescu: Consider că sistemul sanitar trebuie reformat radical, împreună cu deconcentratele sale și trebuie aruncat un ochi foarte critic și economico -financiar în fiecare secție din fiecare unitate sanitară din țară. Trebuie oprită răsplata incompetenței cu diplomă sau de orice fel.

Rep: Și totuși, este mai mult decât o întâlnire prieten/profesionist, mai ales în tumultul politic românesc?
Adrian Mugurel Miulescu: Insist cu precizarea că am prieteni din absolut întregul spectru politic, o astfel de întâlnire nefiind un act singular. Veți vedea ca acest gen de întâlniri, și cu alți politicieni, vor fi un lucru obișnuit și așa ar trebui să fie. Prietenia nu are culoare politică, după cum nici profesionalismul nu ar trebui sa aibă, dar din păcate …..

Rep: Vă mulțumesc și sper să fiți la fel de receptiv și cu alte ocazii.
Adrian Mugurel Miulescu: Oricând, cu plăcere!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole