16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Alertă de coronavirus la Judecatoria Rosiorii de Vede. Toate procesele au fost suspendate

Sănătate

Judecatoria Rosiorii de Vede si-a inchis oficial portile, după ce o grefiera a instituției a fost diagnosticată cu COVID-19. Zeci de oameni care aveau programate ședințe de judecată au fost întorși din drum, după ce conducerea instanței a luat această decizie. Femeia a fost diagnostificata pozitiv alaturi de sotul ei. Cei doiau fostplasati in carantina. In momentul de fata justițiabilii rosioreni sunt întrebați cu privire la starea de sănătate urmand a fi testati cu totii in cel mai scurt timp. Daca initial s-a hotarat ca activitatea judecatoriei sa fie suspendata doar pe doua zile, din surse ofociale am aflat ca primele termene or sa fii analizate abia saptamana viitoare. Dar totul in conditiile in care nu sunt depistati pozitiv si alti angajati ai judecatoriei. In momentul de fata a fost demarata o anchetă epidemiologică în timpul căreia se va stabilii  starea de sanatatepersoanele cu care a interacționat femeia și în afara programului de lucru.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, numai în ultima zi, 14 persoane cu domiciliul în Teleorman au fost depistate pozitiv.

De la începutul epidemiei, la nivelul județului, au fost efectuate 4117 teste COVID-19, dintre care 2313 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 1014 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole