40.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, iulie 14, 2024
spot_img

Contrar speculațiilor apărute, primarii PSD din zona Roșiorii de Vede nu vor trece la PNL

Sănătate

În ultima perioadă, pe canalele media au aparut mai multe știri care afirmau că „liberalii dau atacul în bârlogul lui Dragnea, înregimentând primarii PSD în formațiunea condusă de Ludovic Orban”.
Cert este că în momentul de față 4 primari sociali-democrați au trecut la PNL, fapt recunoscut și de conducerea organizației județene PSD .
În aceasta după-amiază, la Roșiorii de Vede, președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a avut o întâlnire „de lucru” cu primarii social-democrați din zonă, cât și cu președinții de organizații locale, dar și cu candidații la funcția de primar. Din informațiile primite rezultă că la această întâlnire s-a discutat „cu cărțile pe masă” despre eventualitatea plecării sau nu a unora dintre edili.
Toți cei 13 primari prezenți la întâlnire au susținut că nu vor face pasul către PNL și vor candida din partea PSD, excepție făcând primarul de la Beuca, fiind declarat incompatibil de ANI, și i-au catalogat drept traseiști și oportuniști pe cei 4 edili care au făcut pasul spre PNL. În cadrul acestei întâlniri au fost abordate mai multe teme vizând calendaul electoral, dar și programul de campanie pe cale îl au de parcurs reprezentanții social-democraților în perspectiva alegerilor locale, care se vor desfășura pe data de 27 Septembrie.
Concluzia întâlnirii , conform surselor noastre, se pote traduce în felul urmator : „suntem o echipă unită și vom obține cel puțin un numar de mandate egal cu cel obținut la alegerile precedente”.
Atât primarii în exercițiu cât și candidații la funcția de edil șef l-au asigurat pe Adrian Gâdea ca electoratul de stânga este extrem de unit și va ieși în numar important la vot la alegerile organizate pe data de 27 Septembrie.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole