21.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Marian Mina, președintele C.J. Giurgiu: „Am fost luat de pe stradă cu forța de poliție, din dispoziția DSP și sechestrat la domiciliu.”

Sănătate

Fapt fără precedent săvârșit în numele unei așa-zise contaminări cu coronavirus.
Victima nu este oricine, ci însuși președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, care a fost săltat, la propriu, de pe stradă, de polițiști și izolat cu forța la domiciliu.
Iată ce ne-a declarat pe această temă Marian Mina:

„Pe data de 19 iulie 2020 m-am întâlnit pe stradă, în apropierea locuinței mele, cu locotenent-colonel Radu Covaci, șeful I.S.U. Giurgiu, cu care am purtat o scurtă discuție, de cca 2-3 minute, pe tema carantinării satului Cartojani. El a rămas cu o terță persoană de vorbă, iar eu am intrat în locuință.
Pe data de 24 iulie, inspectorul-șef de la I.S.U. a fost diagnosticat cu coronavirus.
În aceeași zi, vineri, 24 iulie, am fost sunat de directorul executiv și de directorul executiv adjunct al D.S.P., care mi-au spus să mă izolez la domiciliu până luni, când îmi vor trimite o echipă de la D.S.P. pentru a-mi recolta probă pentru testul de coronavirus.
Am înțeles situația și luni, dacă am văzut că nu-mi trimit echipa, cum au promis, l-am sunat pe directorul executiv al D.S.P., care s-a arătat deranjat și mi-a spus că dacă vreau testare, să sun la 112, la Ambulanță.
Am sunat, a venit Ambulanța, mi s-a recoltat proba, iar testul mi-a ieșit negativ.
Precizez că am făcut două teste, care au ieșit negative.
Țin să adaug că nu am primit nici o notificare din partea D.S.P. pentru izolare la domiciliu sau carantinare, eu am aflat din presă că sunt carantinat.
Cel mai grav lucru, pe care îl consider un abuz grosolan, a fost acela că poliția m-a luat de pe stradă cu forța, am fost dus acasă și controlat. Am întrebat polițiștii în ce bază legală mă controlează și dacă au un document emis de cei abilitați, privind carantinarea mea.
Mi-au răspuns că nu au un astfel de document, dar mă aflu în baza lor de date.
În acest moment sunt izolat la domiciliu, păzit la poartă de jandarmi și, cu toate insistențele mele telefonice, nu am primit nici o lămurire cu privire la situația în care mă aflu.
Vă informez că în cursul zilei de ieri i-am notificat, prin avocaț, pe cei de la D.S.P, sa imi comunice baza legala in urma careia am fost izolat la domiciliu și îi voi da în judecată pentru abuz în serviciu și sechestrare la domiciliu.”

Dacă lucrurile stau așa cum sunt prezentate de președintele C.J. Giurgiu, Marian Mina, înseamnă că asistăm la un abuz grosolan din partea D.S.P.
Ar fi interesant de știut ce se ascunde în spatele acestui abuz incalificabil și care sunt motivele săvârșirii lui.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole