10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Modernizarea Școlii Primare nr. 4 Zimnicea și a grădiniței din incintă

Sănătate

Lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii Primare nr. 4 Zimnicea și a grădiniței din incintă sunt în plină desfășurare, fiind un motiv de bucurie pentru dascăli și elevi, dar și pentru edilii orașului, care privesc cu satisfacție cum munca depusă dă roade, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.
În plus, cetățenii de bună credință apreciază eforturile de a moderniza unitățile școlare din oraș, unde copiii sau nepoții lor se vor bucura de cele mai bune condiții.
Proiectarea și execuția grupurilor sanitare a fost făcută cu respectarea prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr.1955/18.10.1995, pentru aprobarea Normelor de igienă privind unitățile pentru ocrotirea, educarea și instruirea copiilor și tinerilor, cu modificările și completările ulterioare, în speță art. 24, Tabelul. Nr.6 din Anexa la acest Ordin.
Conform acestui act normativ, la grădinițele cu program normal, prelungit și săptămânal, „grupurile sanitare sunt comune pentru copiii de ambele sexe”.
În ceea ce privește restul grupurilor sanitare din această școală, ele sunt de mai multe categorii și anume: grupuri sanitare cadre didactice, separat pentru ambele sexe; grupuri sanitare elevi, separat pentru ambele sexe; grup sanitar pentru persoane cu dizabilități; grupuri sanitare la vestiare, separat pentru ambele sexe.
Proiectarea și execuția lucrărilor de consolidare, reabilitare și modernizare a tuturor unităților școlare din oraș respectă în totalitate normativele în vigoare, iar la finalul lucrărilor toate unitățile școlare vor fi la standarde europene, asigurând copiilor și elevilor din orașul Zimnicea cele mai bune condiții pentru desfășurarea unui act educațional de calitate.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole