12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Turris – ce șansă ratată!

Sănătate

Turris Oltul Turnu Măgurele s-a împiedicat din nou pe teren propriu, în penultima etapă din play-off-ul Ligii a II-a. Formația noastră a pierdut cu 1-0, gol marcat de Rădescu în prima repriză,. în fața celor de la CS Mioveni. Până în pauză, arbitrul delegat l-a eliminat pe atacantul Negruț, pentru o lovitură cu cotul la un duel aerian, astfel că teleormănenii au alergat după egalare în inferioritate numerică.
Turris a dominat teritorial repriza secundă, creându-și numeroase semiocazii la poarta lui Croitoru. Jocul totuși stereotip, cu centrări previzibile pentru detenta lui Voicu, ori driblingurile înapoi ale lui Haită, au frânat jocul turnenilor. A mai fost și Cioinac, care a jucat mult sub valoarea ligii secunde, așa că apărarea oaspete a rezistat. Frumoase sprinturile pe aripă ale lui Buleică, precum și șutul de la distanță cu ristul exterior, expediat tot din bandă, de Mitrea. În rest, s-a creat senzația lipsei de imaginație la finalizare, unde fie că atacanții au vrut să intre cu tot cu minge în poartă, fie au fost executate șuturi de la 35-40 de metri, în adversari.
Mai experimentați, argeșenii au conservat cu inteligență avantajul minim pe tabela de marcaj, elocventă fiind secvența în care au obținut cinci cornere în 2 minute de prelungiri.
În celălalt meci al rundei, Petrolul Ploiești – FC Argeș 1-2.
În acest play-off, nicio echipă nu a câștigat pe teren propriu, iar Turris nici măcar nu a marcat acasă.
Clasament:1 UTA 29 de puncte 2. CS Mioveni 27 3. FC Argeș 26 4. Turris 25 5. Rapid 24 6. Petrolul 22
Ultima etapă va avea loc pe 2 august, toate meciurile începând la aceeași oră, 18.30. Programul este următorul:
Rapid – Turris
CS Mioveni – Petrolul
FC Argeș – UTA
Echipa turneană ar putea fi prima din județul Teleorman care joacă în liga de elită. Primele două promovează direct, iar a treia va susține baraj cu antepenultima din Liga I.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole