11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

PSD s-a decis: bagă moțiune de cenzură în August împotriva Guvernului Orban!

Sănătate

Partidul Social Democrat s-a decis ca in luna august sa introduca in Parlament motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Iata anuntul preluat de pe pagina oficiala a PSD:

„❗România normală: măști obligatorii – DA, măști gratuite – NU!
❗România educată: școală – NU, alegeri – DA!
❗Romania resetată: pensii și alocații – NU, afaceri de partid în pandemie – DA!

Iohannis demonstrează zi de zi că îi lipsește viziunea pe domeniile-cheie care privesc viața românilor: sănătatea, educația și economia. Demagogia, dublul standard și politicianismul sunt adevăratele repere ale mandatului său. Marile proiecte ale Președintelui Iohannis sunt eșecuri naționale, în care românii plătesc, iar liberalii se îmbogățesc.

⚠️Puterea liberală și-a pierdut total credibilitatea și legitimitatea: fiecare zi la guvernare este încă o zi care face rău țării! De aceea, în august punem #STOP haosului PNL!”
Conform situatiei din momentul de fata din Parlament, social-democratii impreuna cu parlamentarii ALDE si cei de la Pro Romania, au majoritate si, conform datelor hartiei, un numar suficient sa „tranteasca” Executivul Orban. Evident, daca nu tradeaza cineva. Dar cum in politica tradarea este o virtute, totul este posibil. Pe romaneste, soarta motiunii se „joaca”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole