11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Samuel Calota, presedinte ALDE Teleorman:” Ne propunem ca dupa alegerile locale sa devenim a treia forta politica in Teleorman!”

Sănătate

Traditionala conferinta de presa a liderului ALDE Teleorman, Samuel Calota a debuta cu o gluma:” Am constatat ca ne-a murit speranta!”, a precizat el ziaristilor prezenti la conferinta, apoi a continuat:” Daca ar fi sa iau in serios declaratiile celor care care au organizat inaintea noastra confernta de presa (nn. PNL), care au declarat ca zdrobeste PSD in judet si daca ma gandesc la procentul reusitei declare de PSD-isti, inseamna ca noua ALDE, USR, Pro Romania etc., ne raman doar vreo 9 procente pe care sa ne batem!”
Revenind la lucruri serioase, Samuel Calota a declarat ca isi doreste ca dupa alegerile locale din data de 27 septembrie, in urma rezultatelor obtinute la vot, aceasta formatiune sa devina a 3-a forta politica din judet. Dupa aceste declaratii, liderul ALDE i-a invitat, rand pe rand la microfon pe cei 8 candidati prezenti la conferinta si propusi pentru functia de primar in mai multe comune din judet. Cel care a deschis lista prezentarilor de candidati, a fost primarul in exercitiu de la Segarcea Valea, Manole Florea care a mentionat ca nu mai candideaza pentru un alt mandat, dar o sustine pentru aceasta functie pe prof. Iuliana Ristea. Totodata, ex-primarul PSD, a povestit presei de ce a parasit PSD impreuna cu organizatia si s-a alaturat proiectului ALDE. Iuliana Ristea, candidat ALDE pentru primaria Segarcea Vale, si prezentat „agenda” electorala jurnalistilor prezenti la cobferinta de presa, asa cum au procedat si ceilalti 7 candidati ALDE la primariile locale, prezenti la conferinta de presa.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole