13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu: „Instanța de judecată a desființat decizia abuzivă a DSP Giurgiu prin care am fost ținut în arest la domiciliu pentru ca PNL să ia cu japca primarii PSD!”

Sănătate

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, care asa cum ne-a declarat in excusivate s-a adresat instantei sa se pronunte cu privire la izolarea la domiciliu fortata, ne-a declarat: ” Instanta s-a pronuntat cu privire la abuzul grosolan savarsit de DSP Giurgiu cu privire la carantinarea mea abuziva. Judecatorii au constatat ilegalitate comisa, in fapt abuzul celor de la DSP si mi-au dat castig de cauza. Dupa cum v-am informat,  am fost tinut forțat în casă în baza unei „carantinări” care nici măcar nu a existat scriptic. În ciuda celor două teste negative concludente, pe care le-am și prezentat opiniei publice, poliția politică a PNL a insistat să mă oblige la efectuarea unui arest la domiciliu fără faptă, într-o încercare disperată de racolare cu japca a primarilor PSD.
Sentința aceasta este logică, firească și, într-o speță judecată corect si desființează un imens abuz. Eu o consider o mare victorie împotriva Sistemului și încă o dovadă a faptului că mai există magistrați cinstiți, care nu se lasă călcați în picioare de factorul politic.
Mulțumesc mult oamenilor care m-au susținut și au avut încredere că nu mă îndoi în fața presiunilor, ziariștilor din Giurgiu si Teleorman și presei naționale. În plus, recunoștința mea merge către avocata Simona Mihaela Oprea, care a făcut un efort admirabil de anduranță și de competență”, ne-a declarat presedintele Consiliului judetean Giurgiu, Marian Mina.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole