12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Turris rateaza in ultima secunda o promovare istorica pentru Teleorman

Sănătate

Final de infarct în play-off-ul ligii secunde la fotbal. Turris Oltul Turnu Măgurele a ratat în ultima secundă o promovare istorică, în premieră pentru județul Teleorman, pe prima scenă a fotbalului românesc. Turnenii, conduși de Erik Lincar, au condus în fața Rapidului cu 1-0, prin golul marcat de Ionuț Voicu, la vinclu, din lovitură liberă.

Finalurile de meci, cu rezultate care interesau ecuația promovării pe toate stadioanele, au fost dramatice. CS Mioveni a pierdut neverosimil cu Petrolul Ploiești, echipă fără nicio șansă matematică, scor 2-1. În ultimul minut de prelungiri, Herghelegiu a executat pentru argeșeni o lovitură liberă de la marginea careului, peste poartă. FC Argeș a remizat cu UTA Arad, 1-1, Buhăescu zguduind transversala tot din lovitură liberă, la ultima fază a jocului.

În aceste condiții, conducând cu 1-0, Turris era direct promovată, de pe locul secund. În al șaptelea minut de prelungiri al partidei din Regie, s-a dictat o lovitură liberă pentru giuleșteni, de la 17 metri, perpendicular pe poarta lui David Duțu. Sefer a tras în zid, mingea a ajuns la Jorza care a șutat neconvigător dar mingea ricoșată a ajuns în plasă. Scor final 1-1, într-un play-off în care, în 15 meciuri, nu s-a înregistrat niciun succes al gazdelor.

UTA Arad și FC Argeș, două echipe de tradiție, merg pe prima scenă a fotbalului românesc, în vreme ce CS Mioveni va juca baraj de promovare.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole