6.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Ion Nuțu: ” Eu nu am părăsit niciodată PNL! Am fost silit să părăsesc partidul!”

Sănătate

Intrebat de jurnalisti motivele pentru care a parasit PMP si a revenit in PNL, fostul primar al municipiului Rosiorii de Vede, Ion Nutu, a declarat:” Eu nu am plecat din PNL. Am fost indepartat din partid fara voia mea. Am fost, dupa cum stiti, membru fondator al PNL la nivel national si local. Despre inscrierea mea in PMP, spun ca nu am fost membru PMP, nu am adeziune la acest partid. Spun doar ca la rugamintea deputatului Coliu, am acceptat sa ajut candidatul PMP. Nimic mai mult! Nu am fost presedinte PMP Rosiorii de Vede, asa ca sunt gratuite acuzatiile cum ca sunt un tradator. Pe cine am tradat, revenind la PNL!?… Ma bucur ca am fost contactat de Eugen Parvulescu, Sorin Scarlat si Alexandru Iliescu care m-au rugat sa revin acasa. … Voi pune toata experienta mea in sprijinul candidatului nostru la functia de primar, Sorin Scarlat!”, a precizat Ion Nutu.
La randul sau, candidatul Sorin Scarlat, a punctat o parte dintre obiectivele sale ca primar, cum sunt „dezvoltarea infrastructurii si promovarea aducerii de investitori in municipiu.” Presedintele Organizatiei liberale rosiorene, Alexandru Iliescu, nu a negat ca au fost incercari de constituire a unei drepte politice unite, dar, „din pacate, exista multe ambitii care nu ajuta pe nimeni.” „Daca nu vom face alianta, cei care vom pierde vom fi noi cei de dreapta. …Sa se inteleaga clar ca daca pentru a realiza alianta, ni se cere sa renuntam la candidat, nu o vom face. Suntem a doua forta politica din oras si tinem la candidatul nostru.”
Candidatul PNL pentru fotoliul de primar, Sorin Scarlat, a sintetizat discrusul sau in conferinta de presa de astazi:”Am speranta ca pana la data organizarii alegerilor locale, vom realiza alianta cu fortele de dreapta. „

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole