13.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 2, 2024

Samuel Calotă, președinte ALDE Teleorman:”Am primit mustrări de la competitori că nu lăsăm oamenii noștri să meargă la ei. Noi nu avem PNDL sau fonduri financiare să îi convingem, avem o echipă unită!”

Sănătate

Astazi, presedintele ALDE Teleorman a deschis traditionala conferinta de presa saptamanala oferind presei un detaliu spumos. Si anume ca reprentantii altor formatiuni politice ii reproseaza liderului ALDE ca nu lasa membri acestui partid sa migreze catre aceste partide. Calota a fost transant:”Noi nu avem PNDL, alte oportunitati sau subventii sa le oferim, in schimb avem respect si echipa ALDE este o familie unita!”. Samuel Calota, a continuat, precizand ca „daca oamenii nostri ii refuza pe cei care i-au contactat cu scopul de a-i aduce in partidul lor, se pomenesc cu numeroase controale din partea organelor statului.” Suntem in competitie electorala si fiecare vine cu oferta lui in fata electoratului, a mai precizat Calota, care s-a aratat deranjat de incercarile de racolare in forta de membri ALDE.
Liderul ALDE a sintetizat discursul lui, spunand ca „noi nu facem promisiuni desarte, pe care sa nu le putem onora, asa cum au facut si fac cei care detin guvernarea sau au detinut-o”.
In a doua parte a conferintei, Samuel Calota i-a prezentat pe candidatii de la Blejesti – Florica Cosmelita si Danut Nica de la Crangu. De asemenea, l-a prezentat pe actualul viceprimar de la Videle, Silvica Serban, care a devenit membru ALDE si va face echipa la alegerile locale cu candidatul ALDE pentru Videle, fostul primar Lucian Militaru.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole