7.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Ponta lovește „foc-cu-foc” în PSD!

Sănătate

Dupa ce in urma cu 2 luni se preconiza o alianta de forta pe partea stanga a esicherului politic intre PSD si Pro Romania, se vede tot mai bine ca dupa refuzul de a o sprijini pe Firea la Bucuresti pentru Primaria Capitalei, aceasta alianta a sfarsit inainte de a se concretiza faptic. Astfel, Ponta l-a „furat” si pe primarul PSD de la Giurgiu, Nicolae Barbu, care va candida la alegerile locale din partea Pro Romania. Intr-o scrisoare adresata giurgiuvenilor, Barbu a precizat ca se „leapada de conducerea PSD si candideaza din partea Pro Romania”, pentru ca, spune primarul Barbu, „Victor Ponta a fost singurul care a ajutat Giurgiu”. La Bucuresti, Ponta l-a desemnat pe ex-comandantul Spitalului Militar Central, doctorul Ion Sarbu ca o contracandideze pe Firea. Despre Ioan Sarbu s-a tot vorbit ca dupa trecerea in rezerva a candidat la Parlamentare din parrea PNL Arges si ca sotia sa este in relatii apropiate cu liderul liberal Alina Gorghiu.
In fine, „lantul de iubire” la Capitala dintre PSD si Pro Romania s-a rupt dupa esecul discutiilor cu liderii sociali-democrati. Iar relatiile au devenit glaciare.
Iata ca atacul la PSD al lui Ponta se reflecta si in provincie, la Giurgiu, de unde liderul Pro a „smuls” din Parohia lui Badalau cel mai important primar. Ce mai urmeaza? Sau, mai bine-zis, cine va urma?…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole