14.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Eugen Pârvulescu, candidat PNL pentru președinția CJ: „Ne vom mobiliza pentru a câștiga șefia Consiliului Județean!”

Sănătate

“Îmi doresc ca împreună cu echipa de consilieri județeni, împreună cu Guvernul României, iar pe această cale aș vrea să-i mulțumesc premierului Lodovic Orban pentru încrederea acordată, să aducem bunăstarea în județ. Promit teleormănenilor că nu o să-i dezamăgesc niciodată și voi face totul ca acest județ să devină un județ de frunte”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Susținerea pentru liderul liberalilor și lista de consilieri județeni a fosr confirmată de către secretarul de stat Cristi Barbu care a precizat că “vreau să vă asigur, domnule președinte, de tot sprijinul Executivului. La sfârșitul lunii, premierul Ludovic Orban va veni în Teleorman, iar domnia sa vă prezenta proiectele pe care Guvernul intenționează să le demareze în Teleorman. De astăzi, nu mai vreau să atac ciuma roșie. Și nu pentru că îmi este frică, chiar dacă Ciolacu mi-a făcut plângere penală. Noi vom veni cu proiecte, ne vom bate cu proiecte palpabile pentru cetățeni, pentru acest județ care a fost ținut în sărăcie ani buni de zile de PSD”.

Lista liberalilor pentru CJ Teleorman este următoarea: Barbu Costel, Mara Florică, Popescu Dumitru- Dan, Filip Valentin, Fedeleș Oana Raluca, Florescu Adrian, Stoian Maria, Titirișcă Florin, Țole Marin, Cocu Bogdan, Vrăjitoarea Emilian, Iliescu Alexandru, Nădrag Gabriel, Mielu Lixandru, Stuparu Petrică, Ivănică Relu, Sandu Remy, Comănescu Lefterie, Mohora Mihăiță, Constantinescu Florică, Burghiu Mihaela, Nuțu Ion, Catnă Cristina, Moț Petrică, Mițoi Ilie, Ghenea Adrian, Mohora Steluța, Udrea Lucrețiu, Prună Maria, Vecu Mihai, Preda Cătălin, Calotă Ilie, Ciufu Mariana, Stoica Nicu, Lovin Mihai, Nedelcu Iulică, Albulescu Gheorghe, Trăistaru Valentin, Prodan Stan și Comănescu Virgil.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole