20.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

Alegeri pestrițe – Sergiu Iordan

Sănătate

Alegerile locale din 27 septembrie vor fi cu adevarat „speciale”. Mai mult ca niciodată, anul acesta, partidele politice au cea mai pestriță ofertă din toată istoria electorală teleormăneană.

   Mă refer în primul rând la amploarea migrărilor candidaților între partidele politice.
   PNL, PMP, PSD și ALDE au schimbat între ele tot ce se putea schimba, primari, viceprimari, dar și consilieri locali. De ce? Ei sunt singurii în măsură sa vă explice motivele.
   Rămâne o întrebare simplă, este această practică electorală un semn de respect față de alegatori? Mai pot avea alegătorii încredere într-un partid care își curbează principiile și doctrina în goana dupa voturi? Eu cred că nu, dar răspunsul corect din urnă va ieși.

    În al doilea rând, trebuie să menționez faptul că, în Teleorman,  partidele își desemneaza candidați condamnați penal sau cu dosare în curs de cercetare penală.
   Înțeleg că există reabilitare și prezumția de nevinovăție, dar câți dintre dumneavoastră angajează un zugrav care a fost prins furând dintr-o casă în care a lucrat? Probabil niciunul, atunci de ce ați vota persoane care, în funcții publice fiind, au pus mânuțele pe banii publici?
    Uitându-mă pe lista de candidați la presedinția Consiliului Județean Teleorman, remarc o situație „amuzantă”, primii trei clasați în sondaje am trecut toți pe la DNA, eu în calitate de martor, iar ceilalți doi în calitate de suspecți pentru săvârșirea unor fapte penale.
     Într-o țara cu tradiție democratică, aș sărbători victoria de pe acum, dar în Teleorman… situația este altfel.

   Până când lucrurile vor reveni la normal, nu uitați, fără corupție ajungem departe!

Sergiu Iordan, presedinte USR-Teleorman
Candidat la functia de presedinte CJ Teleorman


spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole