8.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Comunicat de presă – Sorin Sferle și-a lansat candidatura la Primăria Municipiului Alexandria în compania lui Dragoș Tudorache

Sănătate

Sorin Sferle, propunerea USR PLUS pentru Primăria Municipiului Alexandria, și-a lansat astăzi candidatura în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul Romfra. Candidatura a fost lansată în prezența lui Dragoș Tudorache, Președinte executiv al PLUS și membru al Comisiei de Coordonare a Alianței USR PLUS, Sergiu Iordan, Președinte al Filialei USR Teleorman și Aurel Fierăscu, Președinte al Filialei PLUS Teleorman.

În cadrul evenimentului au fost expuse temele de interes și necesitățile actuale ale Alexandriei, din viziunea candidatului Alienței USR PLUS, Sorin Sferle, precum și motivațiile care au stat la baza deciziei acestuia de a candida la funcția de Primar.  Sorin Sferle susține că a ales să candideze „pentru că a identificat oportunități de dezvoltare a orașului, pentru că dorește să pună în slujba comunității expertiza și experiența acumulată în gestionarea de fonduri europene și pentru că dorește să arate că există și o altă față a Alexandriei”.

Printre proiectele propuse de candidatul Alianței USR PLUS se număr generarea de noi locuri de muncă prin crearea și dezvoltarea unui parc industrial care să încetinească exodul tinerilor din Alexandria. În ceea ce privește infrastructura, atragerea de fonduri europene nerambursabile reprezintă soluția pentru reabilitarea termică a blocurilor sau reorganizarea pieței din Alexandria prin construirea unei parcări supraterane și susținerea producătorilor locali.

Pentru petrecerea timpului liber, candidatul Alianței consideră că amenanjarea pădurii din zona Veterani și a vechiului pod în scop turistic sunt oportunități care trebuie exploatate alături de organizarea de școli de vară și evenimente culturale pentru elevi și studenți.

De meserie inginer fizician, Sorin Sferle are o experiență de peste 25 de ani în domenii precum managementul proiectelor europene, atragerea de fonduri și investiții și  managementul resurselor umane. În această perioadă, Sorin Sferle a reușit să gestioneze  proiecte de o valoare totală de peste 25 milioane de euro, care au contribuit, în mod indirect, la dezvoltarea orașului și a cetățenilor acestuia.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole