12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură

Sănătate

Marți, 25 august 2020, Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria s-a întâlnit cu elevii care au obținut rezultate deosebite la învățătură. Este vorba despre șefii de promoție de la fiecare unitate de învățământ gimnazial și liceal din municipiul Alexandria care, în urma evaluării au obținut media minim 9 la examenul de Evaluare Națională sau Bacalaureat pe anul în curs și despre elevii care au obținut media 10 la aceste examene.
Primarul municipiului Alexandria a felicitat pe fiecare elev în parte pentru eforturile depuse și rezultatele obținute.
Alături de elevi au participat și părinții acestora, primarul adresându-le felicitările pentru seriozitatea și sprijinul acordat.
Totodată, primarul municipiului Alexandria le-a înmânat tuturor elevilor prezenți în cadrul acestui eveniment, diplome de excelență și premii, care au constat în laptop-uri performante, pentru a-i răsplăti pentru eforturile depuse în anii de școală.
„Este o premiere pe care o realizăm în fiecare an și ne dorim, pe viitor, să avem cât mai mulţi copii din Alexandria pe care să îi premiem”, a precizat Victor Drăgușin în cadrul evenimentului organizat.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole