17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Consiliul județean Teleorman a achiziționat doua microbuze pentru Centrele școlare de Educație Incluzivă Alexandria și Roșiorii de Vede

Sănătate

CONSILIUL JUDEŢEAN TELEORMAN – PREȘEDINTE

Nr. 11217 din 26. 08. 2020

Comunicat de presă

Două microbuze școlare noi au fost achiziționate de Consiliul Județean Teleorman, pentru elevii din centrele de educație incluzivă din municipiile Alexandria și Roșiorii de Vede. Banii pentru noile achiziții provin de la bugetul Consiliul Județean Teleorman.
Astăzi, președintele Consiliului Județean Teleorman, Ionel Dănuț Cristescu, însoțit de vicepreședintele CJT, Florin Piper-Savu, s-au asigurat la fața locului că noul microbuz școlar a ajuns în cele mai bune condiții și poate fi folosit pentru elevii care vor beneficia, din această toamnă, de transport școlar către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria.


Acesta face parte din cele două noi microbuze școlare cu o capacitate de 19+1 locuri, care au ajuns la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roșiorii de Vede, venind în ajutorul copiilor care vor merge la școală în condiții de siguranță și confort, evitându-se astfel abandonul școlar.
Stadiul lucrărilor pentru pregătirea începerii noului an școlar sunt aproape finalizate, se fac ultimele pregătiri și finisaje, după ce toate spațiile au fost igienizate și sunt rearanjate corespunzător ultimele încăperi din incintă.
Peste câteva zile, chiar în pragul noului an școlar, cele două unități de învățământ își vor primi copiii în condiții sanitare optime, fiind transportați la școală cu noile microbuze achiziționate de Consiliul Județean Teleorman.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole