11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Incendiu la un spațiu de depozitare a cerealelor din Spătărei

Sănătate

Duminica, 30 august, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un spațiu de depozitare a cerealelor, la ieșire din localitatea Spătărei.
Pentru stingerea flăcărilor, care se manifestau la aproximativ 200 de baloți de paie și la vegetația uscată din împrejurimi, pe aproximativ 5 ha, cu pericol de extindere și distrugere a unui siloz de porumb, au intervenit trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, precum și personalul de la locul de muncă (de la siloz) cu un buldoexcavator și două autocisterne care să ajute la alimentarea cu apă a mașinilor de stingere.
Intervenția, care a durat cca. 8 ore, a fost extrem de dificilă din cauza cantității mari de materiale ușor combustibile, care favorizau extinderea rapidă a flăcărilor.
Având în vedere cantitatea mare de materiale distruse de foc, la fața locului a rămas în continuare un echipaj cu o autospecială de stingere pentru evitarea reaprinderii focului.
Valoarea bunurilor salvate, reprezentând silozul de porumb, a fost estimată la suma de 50000 de lei, iar cea a pagubelor la aproape 100000 de lei.
Cauza probabilă a incendiului: autoaprindere.

sursă ISU Teleorman
sursă ISU Teleorman
sursă ISU Teleorman
sursă ISU Teleorman
sursă ISU Teleorman
sursă ISU Teleorman
sursă ISU Teleorman
sursă ISU Teleorman
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole