16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Adrian Gâdea: „Premierul Ludovic Orban a venit în campanie electorală pentru a-și susține candidații la Consiliul județean și primăria Turnu Măgurele!”

Sănătate

Zilele trecute, premierul Ludovic Orban, aflat in vizita in judetul Teleorman, a declarat presei ca „portul de la Turnu Magurele este in paragina, iar drumul judetean Alexandria-Turnu Magurele arata deplorabil.”. Aceste declaratii l-au determinat pe presedintele PSD Teleorman, Adrian Gadea, candidat la functia de presedinte al Consiliului judetean, sa ii dea replica lui Orban. Adrian Gadea a precizat ca „Orban ar fi trebuit sa se informeze inainte de a face astfel de declaratii si in calitate de premier ar fi trebuit sa discute si cu primarul PSD de la Turnu Magurele, Danut Cuclea, si ar fi aflat ca municipalitatea lucreaza pe un astfel de proiect privind modermizarea portului inca din luna aprilie.”. Cat priveste drumul judetean Alexandria-Turnu Magurele, „exista un proiect in derulare, in derulare din timpul guvernului PSD. Dar Ludovic Orban nu a dorit sa stie adevarul, el venind in campanie electorala pentru a-si sustine candidatii pentru Consiliul judetean si primaria Turnu Magurele”.

Prim-ministrul Orban s-a făcut din nou de râs în Teleorman. Se mai poate? #sepoate!!! De data asta nu s-a mai plimbat prin bâlci îmbrățișând doamnele, a făcut "doar" un tur de forță până la Dunăre, cocoțat pe un val de minciuni, că asta e ultima fiță liberală! Valul! Să minți, pe principiul că nimeni nu verifică, să inaugurezi ce au construit alții, să invoci lansarea unor proiecte care au fost depuse în timpul altei guvernări și pentru care sunt deja parcurse toate etapele procedurale ș.a.m.d. Asta înseamnă să fii…"liberal"!? Rușine!Referitor la ultimele sale isprăvi în Teleorman, am avut o scurtă intervenție la postul de televiziune Antena 3, în care am arătat succint care este adevărul despre obiectivele de investiții vizate de declarațiile premierului, la recenta sa vizită "electorală"(???) în Teleorman. Unii îi spun electorală. Un promo în plus, mai contează?Contează! Noi sperăm că se și decontează! Tot electoral!Pe 27 septembrie, se despart apele de uscat.Ajunge cu propaganda voastră ridicolă, domnilor liberali Crăcea, Pîrvulescu și compania! Mai hilar de-atât chiar #nusepoate!..

Gepostet von Gadea Adrian am Mittwoch, 2. September 2020
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole