21.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

DGA: O femeie a fost trimisa în judecată după ce a încercat să dea mită 1000 de lei

Sănătate

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 31.08.2020, trimiterea în judecată a unei inculpate pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În cauză, ofițerii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman au fost sesizați de către lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Teleorman, cu privire la intenția unei persoane, ce fusese depistată în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de conducere suspendat, de a oferi cu titlu de mită, celor 2 polițiști din echipajul de poliție rutieră, precum și adjunctului șefului de poliție, o sumă de bani pentru a nu i se întocmi dosar penal.

Astfel, în noaptea de 19 iulie 2020, în jurul orei 02:00, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a cetățeanului respectiv, în timp ce oferea suma de 1.000 euro către trei polițiști din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede – Biroul Rutier.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole