9.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Servicii medicale gratuite pentru cetăţenii judeţului Teleorman care au fost diagnosticaţi cu o afecţiune oncologică

Sănătate

Persoanele care au fost diagnosticate cu cancer au parte de servicii gratuite de înaltă precizie prin tehnologie de ultimă generaţie prin intermediul căreia se pot aplica tratamente complexe în segmentul oncologic, printr-un protocol de colaborare încheiat între clinicile Exmed şi MedEuropa.

Afișul oficial al colaborării dintre Exmed și MedEuropa

Prin această alianţă,  pacienţii au parte de transport, de tratament oncologic şi de consultaţii gratuite. Ca urmare a încheierii acestui parteneriat, cetăţenii judeţului Teleorman se pot programa la consultaţii oferite săptămânal de către specialiştii centrului MedEuropa, consultaţii gratuite care se oferă la sediul Clinicii Exmed din Alexandria. Ulterior, în funcţie de rezultatul primului consult, peciantul beneficiază de transport gratuit din Alexandria la Bucureşti, la MedEuropa, dar şi de tratament gratuit.  Inainte de a beneficia de radioterapie, pacientul are nevoie de un diagnostic de certitudine. Acesta este oferit in baza unui buletin histo-patologic.Pacientul primeste recomandarea de a face radioterapie de la medicul oncolog care a pus diagnosticul si care il are in evidenta, fiind astfel managerul de caz al pacientului. In acest moment, el se poate programa la o consultatie gratuita pentru radioterapie!In clinica de radioterapie MedEuropa Bucuresti se iradiaza atat tumori solide, cat si cancere hematologice (de exemplu, limfom, plasmocitom, mielom multiplu).

Sursa imagine – Clinicile MedEuropa

Pacientul ajunge in clinica dupa ce a parcurs pasii anteriori, initial pentru un prim consult. Dosarul medical trebuie sa contina:

  • buletinul anatomo-patologic
  • scrisoare sau scrisorile medicale, dupa caz;
  • investigatii imagistice recente, pentru a putea fi edificatoare. Clinica Exmed dispune de tehnologia necesara si de specialisti certificati pentru a realiza aceste servicii in mod gratuit.

Cazul este discutat in comisia oncologica si, daca nu mai este nevoie de alte investigatii, se trece la simularea computer tomograf si la realizarea planului de tratament. Pacientul primeste un calendar cu sedintele de radioterapie si este programat pentru o prima sedinta, primind indicatiile necesare de pregatire.

Orice pacient care doreste o programare pentru o consultatie gratuita poate lua legatura cu clinica Exmed la telefon 0347911.

Sursa imagine – Clinicile MedEuropa
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole