12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Premii acordate elevilor câștigători ai concursurilor organizate de Primăria Municipiului Alexandria

Sănătate

Primarul Municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, a acordat premii elevilor câștigători ai concursurilor organizate de Primăria Municipiului Alexandria, care constau în rechizite și/sau articole sportive, ca urmare a suspendării excursiilor și taberelor pentru câștigătorii concursurilor „Festivalul de Colinde”, ediția 2019, „Creștem sănătos” și „Eu iubesc Alexandria”.
Acestea au fost înmânate tuturor copiilor ai căror părinți au fost de acord cu suspendarea excursiilor și taberelor în contextul Covid-19.
„Festivalul de colinde”, ediția 2019, premiul constând în optarea pentru o excursie de trei zile într-o zonă etnofolclorică reprezentativă a țării noastre sau rechizite.
Membrii echipelor care au ales rechizitele sunt 15 elevi din cadrul Grădiniței cu program normal nr. 11, câștigătoare la categoria învățământ preșcolar; 8 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, câștigătoare la categoria învățământ gimnazial
(elevii au primit pachete de rechizite complete specifice vârstei); 20 de elevi din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Mircea Scarlat”, dar și 19 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, ai căror părinți au optat pentru excursie în anul 2021, dacă vor permite condițiile de transport și cazare în siguranță.
Concursul „Creștem Sănătos”, premiul constând într-o excursie de cinci zile pe teritoriul României, dar acesta fiind amânată din cauza pandemiei COVID-19, au fost premiați în mod individual membrii fiecărei echipe cu premii care constau în rechizite și articole sportive:
18 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, cls. I-IV, câștigători la categoria învățământ primar, ai căror părinți au optat pentru excursie în anul 2021, dacă vor permite condițiile de transport și cazare în siguranță; 24 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 7, cls. V-VIII, câștigători la categoria învățământ gimnazial, ai căror părinți au optat pentru rechizite;
19 elevi din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1, câștigători la categoria învățământ liceal, ai căror părinți au optat pentru rechizite: 15 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, cls. V-VIII, echipă câștigătoare la categoria învățământ gimnazial; 16 elevi din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 7, cls. I-IV, echipă câștigătoare la categoria învățământ primar;
11 elevi din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Mircea Scarlat”, echipă câștigătoare la categoria învățământ liceal.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole