6.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 18, 2024

Scrisoare de mulțumire adresată unui jandarm teleormănean

Sănătate

În cursul zilei de ieri, Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman a primit o scrisoare de mulțumire adresată domnului plutonier adjutant Benea Valentin.
Prin intermediul acestei scrisori, mama unui copil și-a exprimat mulțumirea vis-a-vis de intervenția operativă a subofițerului care, aflându-se în timpul său liber, a recuperat bicicleta fiului său, sustrasă din scara blocului de către doua persoane necunoscute.
Pentru a afla mai multe informații cu privire la acest eveniment l-am contactat pe colegul nostru.
El ne-a povestit cum a fost anunțat de către o vecină prin intermediul unei rețele de socializare despre faptul că din scara blocului unde locuiește, două persoane de etnie rromă au furat o bicicletă.
După ce a discutat cu mai mulți vecini, care au descris vestimentația indivizilor și bicicleta sustrasă, a luat legătura telefonic cu ofițerul de serviciu din cadrul Poliției orașului Videle, relatându-i cele întâmplate.
Nu a putut să stea liniștit și a plecat în căutarea lor, iar după aproximativ 30 de minute, a găsit bicicleta. Aceasta a fost restituită copilului, motiv pentru care, în semn de apreciere pentru fapta sa, mama lui a dorit ca evenimentul să fie prezentat întregului personal al unității noastre.
Pentru profesionalismul manifestat în afara programului de lucru, dând dovadă de spirit civic și responsabilitate față de semeni, colegului nostru îi transmitem cele mai sincere felicitări și îl asigurăm de întreaga noastră prețuire.

Biroul de prsa al IJJ Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole