8.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Teleorman

Sănătate

Conform Hotărârii nr. 29 din 08.10.2020 pentru modificarea scenariului de funcționare a unor unități/instituții de învățământ din județul Teleorman, Comitetului Județean Pentru Situații De Urgență Teleorman a decis trecerea:
De la Scenariul 1: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie la Scenariul 3: Participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online: Școala Gimnazială I. Gh. Duca Țigănești; Grădinița cu program normal nr. 2 Poeni din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 Poeni.
De la Scenariul 2: Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie la Scenariul 3: clasa a IV-a-C a Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare Alexandria; Școala Gimnazială Vedea și structura Grădinița cu program normal Vedea; Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roșiorii de Vede; Școala Gimnazială nr.2 Zimnicea; Grupa Mare B din cadrul structurii Grădinița cu program normal nr.6 a Școlii Gimnaziale „Zaharia Stancu” Roșiorii de Vede.
De la Scenariul 3 la Scenariul 2: clasa a II-a B a Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Alexandria; clasa a II-a C a Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Alexandria; Școala Gimnazială „Anghel Manolache” Scrioaștea, cu structurile Grădinița cu program normal nr. 1 Scrioaștea, Grădinița cu program normal nr. 2 Brebina, Grădinița cu program normal nr. 3 Cucueți.
De la Scenariul 3 la Scenariul 1: Școala Gimnazială Tătărăștii de Jos; Școala Gimnazială Bujoreni.
De la Scenariul 2 la Scenariul 1: Școala Gimnazială Rădoiești și structurile Grădinița cu program normal nr. 1 Rădoiești Deal și Grădinița cu program normal nr. 2 Rădoiești Vale.
Se continuă Scenariul 3 pentru Școala Gimnazială nr. 7 Alexandia; Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alexandria.
Celelalte unități de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile CJSU anterioare.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole