15.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Doctorul O MIE, la ceas aniversar

Sănătate

In viata m-a salvat de la multe boli lumesti. Si m-a „imbolnavit” de profesia de reporter sportiv si de televiziune. Si cand am fost la momente de cumpana l-am sunat. De la celelalt capat al firului telefonului: „Da, dom’ Marian, ce ai patit?!…” -„Maestre, am un necaz…..” „Eu sunt maestrul tau ca junalist radio-tv.! Acum, cred ca m-ai sunat ca medic si director al DSP!?… Ce ai patit, dragul meu?!…”
Acesta este dr. Dan Stefanescu, reputatul crainic sportiv de la Radio Romania Actualitati, Emisiunea „Fotbal minut cu minut”.
Acesta este Dan Stefanescu, cel care m-a vindecat de multe boli lumesti si m-a „imbolnavit” iremediabil de ROVA Rosiori. Pentru ca este rosiorean de-al meu si are un singur regret: „Ca nu am comentat la radio un meci al echipei ROVA in div. B!…”
„-Nea Dan, cum ai lasat la Petrosani microfonul si pe Minoiu in asteptare si ai dat fuga pe teren sa salvezi un jucator care isi inghitise limba in urma unui contact cu un jucator advers?!…”
-(Zambeste…) Hei, dom’ Marian!… Sunt medic inainte de a fi Dan Stefanescu de la radio !…” No comment!
Dr. Dan Alexandru Stefanescu este medic specialist boli infectioase si doctor in stiinte medicale. Si rosiorean!… Nascut pe data de 11 octombrie 1948, la Rosiorii de Vede.
Si este ziua sa! A Doctorului O MIE, cum l-a numit cu simpatie, respect si prietenie Ovidiu Ioanitoaia.
La multi ani, maestre Dan Stefanescu!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole