13.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Alianța USR PLUS Teleorman și-a ales candidații pentru Parlamentul României

Sănătate

În cadrul Conferinței Județene reunite, desfășurată la finalul săptâmânii trecute, delegații Alianței USR PLUS și-au ales candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.
Astfel, pentru cele două locuri de la Senat au fost desemnați candidați Sorin Sferle și Nicoleta Isvoranu, în timp ce pentru Camera Deputaților, candidații sunt Aurel Fierăscu, Liviu Barbu, Sergiu Iordan, Samuel Geabou, Cristian Irimiea, Sorin Tudosie și Silvia Vărzaru.
Alianța USR PLUS Teleorman consideră că schimbarea a început în marile orașe, semnele fiind mai mult decât îmbucurătoare și în Teleorman, prin rezultatele de Roșiori de Vede, Zimnicea și prin câștigarea primăriei la Drăgănești de Vede. Atât România, cât și Teleormanul nu mai au timp de pierdut, astăzi fiind observabile toate problemele accumulate în 30 de ani de corupție și neglijență din partea clasei politice:
spitale în care îți este frică să intri, școli în care copiii nu sunt în siguranță, pensii speciale nesimțite, lipsa autostrăzilor, oameni care trăiesc la limita sărăciei.
Singura schimbare durabilă este o Românie fără hoție – fără sinecure și imunități, fără pensii speciale, fără nepotisme în administrația publică, fără atentate la păduri și mediul înconjurător.
Propunerea noastră este să construim o Românie în care competența și cinstea sunt aduse în administrație, o Românie modern și dezvoltată și bine conectată la Uniunea Europeană.


Alianța USR PLUS

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole