25.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

Un tânar din Teleorman reținut de polițiști pentru trafic de droguri

Sănătate

Ieri, 13 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman – B.C.C.O. București și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat 5 percheziții domiciliare, în Teleorman, Ilfov și București, la domiciliile mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt, în perioada aprilie – octombrie 2020, mai multe persoane ar fi procurat droguri, pe care ulterior le-ar fi vândut în județul Teleorman.

3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, în vederea cercetărilor, iar doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 30 de ani, din județul Teleorman și din București au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 40 de grame de cocaină, 140 de grame de cannabis, 4 minicântare, 1 grinder și 2 telefoane mobile.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar la acțiune au participat luptători S.A.S. Teleorman și jandarmi ai B.S.I.J. București.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole