23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Piața Centrală din municipiul Alexandria: Măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Sănătate

S.C. Piețe și Târguri Alexandria S.R.L. a adoptat măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în Piața Centrală.
Pentru sporirea gradului de siguranță a comercianților și a cumpărătorilor au fost instalate dispozitive de separare între mese, confecționate din policarbonat cu înălțimea de 2.10 m, în sectorul producătorilor agricoli.
Dezinfectarea cu alcool sanitar și clor a suprafețelor de contact, spălarea cu substanțe pe bază de clor a pavimentelor zonei și lărgirea culoarelor pentru clienți sunt măsuri luate încă de la intrarea în starea de urgență și menținute în toată această perioadă.
Administratorii Pieței Centrale au afișat bannere informative la toate căile de acces, au pus afișe pentru informarea cetățenilor și au aplicat delimitarea cu vopsea la accesul în casierie pentru evitarea aglomerației și păstrarea unei distanțe de siguranță între cetățeni.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole