23.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

Polițiștii teleormaneni au aplicat amenzi de peste 11 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor privind evitarea infectării cu Covid-19!

Sănătate

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul Coronavirus, polițiștii Inspectoratului de Politie Județean Teleorman cu suportul Jandarmeriei, Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și reprezentanți de la Protecția Consumatorului au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate aproximativ 383 de persoane și peste 81 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 64 sancțiuni contravenționale, dintre care 60 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de peste 11.500 lei.
De asemenea, au fost verificate peste 43 de mijloace transport, dintre care 13 mijloace de transport în comun.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.

Suntem și vom fi prezenți în toate zonele de pe raza județului.
Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.

Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, deoarece vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur.
Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante.
Suntem la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei!
Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole