20.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

Autostrada Sudului a trecut de Senat!

Sănătate

Vă pot anunța că proiectul meu de construcție a Autostrăzii Sudului a trecut de Senat, iar satisfacția este pe măsura importanței economico-sociale a acestei ample construcții.

Nu vă voi plictisi cu detaliile tehnice, nici nu voi reveni asupra necesității sale, voi spune doar că demararea proiectului este un obiectiv pe care îl voi urmări îndeaproape. Acum se află în Camera Deputaților și sunt foarte curios cum vor vota colegii mei deputați de la alte partide din județul Teleorman sau din județele din sudul României. De 30 de ani vorbește toată lumea de construcția acestei autostrăzi dar nimeni nu a făcut absolut nimic, acum au ocazia să voteze acest proiect de lege și să vedem cu toții cum demarează construcția!

Mai doresc să relev câteva aspecte demne de reținut.
Deși astfel de proiecte au mai existat în timpul guvernării tandemului Dragnea-Dăncilă nici unul dintre ele nu a fost materializat.

În dialectica USL construcția în sine ar fi trebuit să reprezente o nouă sursă de căpătuială cu licitații trucate și tot șirul arhicunoscut de fărădelegi.
N-a fost să fie pentru că interesul nu era reprezentat de nevoile cetățenilor, ci de propria lăcomie, de indolență și interese de grup.
Așa că autostradă… CUCu!

În fine, proiectul meu de suflet a îndeplinit atât criteriile de fezabilitate cât și voința politică atât de necesară în cele mai importante inițiative de acest gen.
Ceea ce promiteam teleormănenilor devine realitate, nu sunt programe și proiecte aiuritoare ci fapte concrete.

Doru Coliu

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole