15.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Misiunile executate și rezultatele obținute de jandarmii teleormăneni în ultima săptămână și în ultima lună

Sănătate

În perioada 26.10 – 01.11.2020, jandarmii teleormăneni au executat 101 misiuni pentru menținerea ordinii publice în mediul urban și 37 de misiuni în mediul rural, atât în mod independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.
În același timp, jandarmii teleormăneni au executat și 9 misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice, după cum urmează:

  • asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică cu ocazia desfășurării a două manifestări sportive și
  • 7 misiuni de protecție a Biroului Electoral Județean.
    În perioada de referință, jandarmii teleormăneni au pus în aplicare 6 mandate de aducere, efectuate la solicitarea instanțelor și parchetelor și au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8 450 lei, majoritatea fiind pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

În luna octombrie a.c., Jandarmeria Teleorman a fost prezentă pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor în 50 de misiuni, din care 10 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfășurării unor manifestări sportive, 31 de misiuni de protecție a Biroului Electoral Județean, 6 misiuni de asigurare a protecției buletinelor de vot pe timpul transportului, două misiuni de asigurare a protecției secțiilor de votare premergător desfășurării alegerilor și o misiune de asigurare a protecției buletinelor de vot pe timpul transportului.
293 misiuni de menținere a ordinii publice au fost executate în sprijinul efectivelor de poliție care acționează la nivelul județului Teleorman, iar alte 90 de misiuni au fost executate în cooperare sau în colaborare cu alte instituții.
Jandarmii teleormăeni au pus în aplicare, conform dispozițiilor legale, 27 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane.
Pe timpul misiunilor, jandarmii au aplicat în mod independent 190 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 36 500 lei, majoritatea fiind pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Biroul de presa al IJJ Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole