20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Tot ce ar trebui sa te intereseze

Sănătate

De la ora 00:00, am intrat in campanie electorala pentru parlamentare. De data aceasta, in conditii cu totul diferite, sub presiunea pandemiei de coronavirus. Va fi, indiscutabil, o campanie cu totul atipica, chiar mai diferita decat la locale. Toate schimbările diferă unele de altele, însă toate au o caracteristică comună, toate avand nevoie de o desfasurare reusita a procesului. Fiecare dintre acestea îi afectează într-un anumit mod pe indivizii și modurile lor în care își îndeplinesc sarcinile cotidiene. Suntem incepand de astazi, in logica campaniei electorale si doar daca ne implicam putem evita sa ne trezim condusi de subalterni.

Orice schimbare este legată de anumite riscuri, care de cele mai multe ori înseamnă manifestarea rezistenței din partea persoanelor care sunt afectate de schimbări. Vrem schimbare? Trebuie facuta? Merg la vot? Sunt intrebari la care doar noi putem raspunde, evaluand sincer toate posibilitatile si oportunitatile politice cu care suntem bombardati zilnic.
Este adevarat, asa cum am precizat, conditiile de desfasurare a campaniei electorale dar si procesul electoral in sine va fi diferit. Cu toate acestea, trebuie sa mergem la vot si sa alegem echipa care consideram noi ca indeplineste criteriile pe care noi, alegatorii, consideram ca trebuie sa le indeplineasca alesii nostri in cel mai important for decizional, acolo unde se discuta si se hotaraste destinul nostru. Cei pe care noi ii trimitem pe data de 6 decembrie in Parlament sunt oglinda societatii noastre, cu bune si rele. Noi, speram, cu cat mai multe calitati bune si aplicati spre problemele si provocarile celor care i-a trimis sa ne reprezinte in Parlament. Sa nu uitam ca timp de 4 ani, ei vor decide legi in numele nostru. Avem nevoie de o societate sanatoasa, dezvoltata si care sa ofere alternative pentru fiecare dintre noi. Ei, parlamentarii, au obligatia de a crea cadrul legal pentru ca Romania sa se dezvolte. Este un deziderat. Asa ca mergem la vot. Pentru a vota responsabil si in interesul nostru. Pe cine trimitem in Parlament pe 6 decembrie, este decizia noastra si ne-o asumam. Pentru 4 ani!…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole