40.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, iulie 14, 2024
spot_img

Tichete sociale pentru bătrânii din Teleorman

Sănătate

Vestea ne-a fost adusa de secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, care ne-a declarat: „Mă bucur că mai pot aduce o veste bună, de data aceasta pentru persoanele defavorizate, care se află în situații financiare precare. La nivelul județului Teleorman am primit 11.861 de tichete pentru mese calde, de care vor beneficia:

  • persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă și care beneficiază de indemnizația socială pentru pensionari sau alte drepturi prin legi cu caracter special, plătite prin casele teritoriale de pensii, în cuantum de maximum 800 de lei;
  • persoanele sau familiile fără adăpost, inclusiv persoanele sau familiile care au fost evacuate, precum și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale.
    Valoarea nominală a unui tichet social este de 180 lei/lună/persoană.
    De joi am început distribuirea, către beneficiari, a cardurilor care asigură mesele calde în unitățile indicate de primării. Daca voi ajunge sa ii reprezunt pe teleormaneni in Camera Deputaților, voi fi avocatul lor și voi aduce bunăstarea în județul Teleorman”, a tinut sa ii asigure pe teleormaneni Cristi Barbu.
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole