23.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

Petre Pârvu, primarul orașului Zimnicea: ”Îmi doresc să ne desfășurăm în continuare activitatea în piață, dar am rugămintea să înțelegem toți să purtăm masca, iar distanțarea să fie cea prevăzută de lege.”

Sănătate

Piața agroalimentară a orașului Zimnicea va rămâne deschisă cumpărătorilor și producătorilor, activitatea desfășurându-se în aer liber, știut fiind faptul că Primăria Zimnicea dezinfectează săptămânal piața.
Primarul orașului Zimnicea ne aduce la cunoștință faptul că miercuri, 11 noiembrie 2020, primarii municipiilor și orașelor teleormănene s-au întâlnit cu prefectul județului, subiectul discuțiilor purtate fiind activitatea în piețele agroalimentare. La această întâlnire a participat și secretarul general adjunct al Guvernului și reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate.
Primarul Petre Pârvu avusese deja discuții cu prefectul județului și secretarul general adjunct începând cu ziua de sâmbătă, cărora le-a spus că Piața agroalimentară din Zimnicea va funcționa în regim normal, deoarece activitatea va avea loc în aer liber.
Decizia aceasta este meritorie, deoarece demonstrează grija față de producători, față de cei care muncesc pământul pentru a ne oferi hrană.
Edilul orașului Zimnicea i-a informat pe cei care au participat la întâlnirea de miercuri că Primăria dezinfectează săptămânal piața, iar producătorii, cât și cumpărătorii respectă regulile: purtarea măștii și distanțarea fizică.
Astfel, activitatea se desfășoară normal, primarul orașului Zimnicea deplasându-se în piață pentru a verifica modul în care sunt respectate regulile impuse datorită pandemiei de covid,
autoritățile locale beneficiind și de sprijinul Poliției.
„Îmi doresc să ne desfășurăm în continuare activitatea în piață, dar am rugămintea să înțelegem toți să purtăm masca, iar distanțarea să fie cea prevăzută de lege și să ne dezinfectăm mâinile ori de câte ori este nevoie”, a spus primarul Petre Pârvu în încheierea informării cetățenilor.
Trebuie remarcat faptul că este admirabilă inițiativa acestuia de a-i informa pe locuitorii orașului Zimnicea, aducându-le la cunoștință activitatea desfășurată.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole