36.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, iulie 19, 2024
spot_img

Primăria Alexandria: 1.054 de tablete cu abonament nelimitat la internet au fost predate către unităţile de învăţământ din Alexandria

Sănătate

Viceprimarul municipiului Alexandria, Ene Ionela, a înmânat marți, 17 noiembrie 2020, directorilor unităților de învățământ gimnazial și liceal din municipiul Alexandria cele 1.054 de tablete achiziționate de municipalitate la inițiativa primarului Victor Drăgușin.
Achiziția a fost demarată în luna septembrie când, după începerea cursurilor, primarul Victor Drăguşin a constatat că tabletele promise de Guvern nu erau disponibile și mulți elevi din unitățile aflate în scenariul roșu nu aveau acces la cursurile online.
În urma analizelor efectuate la nivelul fiecărei școli a rezultat că un număr de 1.054 de elevi aveau nevoie de sprijinul administrației publice locale privind asigurarea condițiilor optime necesare desfăşurării cursurilor în mediul online.
Tabletele au fost achiziționate la prețul de 799 lei (fără TVA) și au abonament la internet cu trafic nelimitat pentru 2 ani inclus, iar perioada de garanţie a echipamentelor I.T. mobile de tip tabletă cu abonament inclus este de 24 luni.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole