12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperaturi normale pentru această perioadă şi precipitaţii slab cantitativ

Sănătate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 23- 6 decembrie noiembrie 2020.
În prima săptămână vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal, media maximelor va scădea treptat de la 9 la 6 grade, iar a minimelor se va situa între -2 şi 0 grade. Între 29 noiembrie şi 01 decembrie, temperaturile vor fi în uşoară creştere, cu o medie regională de 8…10 grade, ziua şi 0…3 grade, noaptea.
Ulterior, până la sfârşitul intervalului de referinţă, sunt estimate valori termice apropiate de cele normale pentru începutul lunii decembrie, respectiv medii ale maximelor de 5…8 grade şi ale minimelor de -1…2 grade.
În prima săptămână precipitaţiile vor fi cu totul izolate, dar după 29 noiembrie probabilitatea lor de apariţiei va fi în creştere, astfel încât se pot semnala local şi temporar, fiind în general slabe.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole