5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Traim vremuri ciudate…

Sănătate

Ciudata campanie electorala mai avem: au aparut vloggeri peste noapte pe post de analisti politici si politicieni aflati in campanie electorala care raspund acestor „analisti politici” cu pregatire jurnalistica indoielnica, probabil invatata din jurnalele de stiri morbide promovate de televiziunile noastre de nisa, dupa primul „tar-tar” al telefonului, dar nu raspund jurnalistilor. Evident, dupa campania electorala, politicienii nu le vor mai raspunde la telefon, un telefon care va fi dat pe „sunt in sedinta, sunati mai tarziu”.
Si in tot acest timp, presa adevarata este tratata cu spatele de acesti candidati la parlamentare. Dar ii fac vedete pe vloggerii care nu au simtit niciodata mirosul tusului tipografic. Dintr-un motiv simplu: pentru ca nu sunt jurnalisti! A fi jurnalist inseamna cu totul altceva… Traim in vremea nulitatilor: politice si jurnalistice de-o potriva si de conjunctura!
Mai ciudat este ca opinia publica, electoratul chemat la urne peste o saptamana, „absoarbe” cu patima, o patima demna de alte cauze, aceste talk-show-uri manipulatoare. Semn ca poporul roman este o natie disperata si mereu manipulata. Din pacate…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole