25.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

Breaking News: Accident rutier grav la Plosca. Un autoturism lovit de tren

Sănătate

In urma cu putin timp a avut loc un grav accident rutier la Plosca. Un autoturism a fost lovit de tren. Accidentul a avut loc pe stada Morii din licalitate. Din primele informatii, accidentul s-a soldat cu doua victime încarcerate. La fata locului Intervine Detasamentul Alexandria al ISU Teleormab cu o descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD, iar SAJ Teleorman cu un echipaj cu medic și o ambulanță tip C.
Revenim cu informații în funcție de evoluția situației operative.

Actiualizare la ora 19:00

Se pare ca șoferul a fost găsit fără semne vitale, incarcerat, iar pasagerul din dreapta, o femeie, neincarcerată, este în stop cardiorespirator, motiv pentru care i se fac manevre de resuscitare sub coordonarea medicului.

Actualizare ora 19:30

Barbatul aflat la volan a fost declarat decedat iar femeia aflata in dreapta soferului se afla in stop cardiorespirator. Vinovat de producerea accidentului este soferul care nu a respectat indicatorul la trecerea cu nivel cale ferata. La Plosca nu exista bariera la nivel cu trecerea caii ferate, iar soferii sunt obligati sa respecte indicatoarele prevazute in acest sens.

Actualizare ora 20:00

Din păcate, si cea de a doua victimă, de gen feminin, nu a răspuns pozitiv la manevrele de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de echipajul SAJ Teleorman.

Cazul a rămas în atenția instituțiilor abilitate pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole