9.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Florin Piper-Savu, deputat PSD Teleorman: „Sunt onorat de votul primit de la teleormăneni și voi fi un partener pentru toți conjudețenii mei!

Sănătate

Deputatul PSD Teleorman, Florin Piper-Savu, a primit din partea BEJ Teleorman Certificatul de parlamentar. Evenimentul, s-a desfasurat marti, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Teleorman.
Iata ce a declarat noul deputat de Teleorman, dupa validarea mandatului de parlamentar:” Validarea rezultatelor alegerilor generale din 6 decembrie s-a finalizat prin înmânarea certificatelor doveditoare emise de Biroul Electoral Județean.
PSD a câștigat alegerile in Teleorman și la nivel național.
Poate nu pare relevant in condițiile in care se vorbește de majoritați de dreapta, de guvern de dreapta, dar nu trebuie să uităm că cei mai mulți cetateni au votat pentru politici de stânga.
Românii așteaptă un sistem de sanatate de calitate pentru toti, educație echitabila, siguranța locului de muncă, venituri sigure și decente, dar și comunități locale dezvoltate.
Sunt onorat de votul teleormănenilor, dar indiferent dacă au votat sau nu pentru PSD, vor găsi in mine nu numai partenerul de dialog care sa le preia propunerile și sa le asculte nemulțumirile pe care sa le facă, apoi, auzite in forul legislativ, dar mai ales, omul care știe sa le asculte problemele, sa le înțeleagă și sa facă tot ce-i sta in putere, pentru a le găsi soluții legale.”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole