10.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria: „Îi asigur pe locuitorii Alexandriei, chiar dacă municipiul nu a primit bani, că nu vor avea de suferit (…), vom avea grijă de oameni.”

Sănătate

Conferința de presă organizată miercuri, 23 decembrie 2020, în sala de ședințe a Palatului Administrativ din Alexandria, de către Adrian Ionuț Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman, căruia i s-a alăturat o delegație a primarilor PSD din județul nostru, a pus în prim plan nedreptățile făcute de guvernul PNL primarilor Partidului Social Democrat, pentru o reală informare a cetățenilor.
Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat și primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin.
Fiind primar PSD, nici acesta nu a primit bani de la guvernul PNL, ultimele două rectificări bugetare omițând, în mod inadmisibil (dar și premeditat!) alocarea de fonduri pentru toate localitățile ai căror primari nu s-au „înregimentat” și au rămas social-democrați. Adică au refuzat să intre în rândul liberalilor. Căci numai așa ar fi existat și pentru aceștia fonduri, altfel, vorba lui Alexandru Vlahuță, „nu-s parale, nu-s!”.
Despre această situație discriminatorie și inadmisibilă a vorbit și primarul Victor Drăgușin, care însă le-a spus concitadinilor că, indiferent de dificultățile pe care le întâmpină și eforturile pe care le depune, nedreptatea făcută de guvernul PNL nu-i va afecta: „Îi asigur pe locuitorii Alexandriei, chiar dacă municipiul nu a primit bani, că nu vor avea de suferit. Am renunțat la niște investiții, dar vom avea grijă de oameni!”.
În plus, primarul Alexandriei a spus că lucrurile nu vor rămâne așa, iar legalitatea trebuie să revină în viețile noastre, motiv pentru care „pe lângă plângerea în contencios administrativ, vom face și o plângere penală. Guvernul nu are voie să utilizeze resursele țării în mod aprioric.”
„Ceea ce se întâmplă e haiducie? Nu, că aceasta ar însemna să se ia de la bogați și să se dea celor săraci. Este ceva de neconceput. Alexandria, pentru a doua oară, a primit… 0 (zero) lei”, a adăugat primarul Victor Drăgușin.
În finalul intervenției, primarul Alexandriei, reședința de județ care a primit 0 lei în pandemie și plină criză sanitară și economică pentru că are primar PSD, a afirmat: „Monitorizăm toate aceste acțiuni și le vom face publice, prin intermediul dumneavoastră (n.r.: jurnaliștilor) și vom acționa pe cale legală. Sărbători fericite!”.
Sărbători fericite vă spunem și noi, adăugând că ne dorim ca Nașterea Domnului să dea gânduri bune celor care ne vor guverna de acum încolo, nu de alta, dar toate greșelile, voite sau nu, se plătesc.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole