7.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Atac la libertatea presei!

Sănătate

Imediat după difuzarea programului de Revelion de către Televiziunea Publică, în care grupul „Vacanța Mare” a ironizat pandemia și pe liderii politici actuali, reprezentanții puterii și vuvuzelele lor de presă au sărit la „gâtul” TVR-iștilor pentru că și-au permis să organizeze programul de Revelion cu grupul „Vacanța Mare”. Leana și Costel au dat de toate gardurile, cum se spune, cu Pandemia și iubitul conducător, și asta a iritat la culme actualii decidenși politici de la Cotroceni și Palatul Victoria.
Ce urmează? Ce se intenționează?… Este clar: introducerea CENZURII la postul public. Un fapt extrem de grav, inadmisibil și periculos pentru libertatea presei!
Niciodată, în 31 de ani de la Revoluție și până în prezent, nici un decident politic nu și-a permis să introducă cenzura în presă într-un mod grosolan cum se urmărește acum. Pe timpul lui Iliescu, grupul Divertis îl făcea pe președinte „zdrențe”, iar Iliescu zâmbea. Nici Băsescu nu a scapăt de ironia presei și, cu toate păcate lui, nu și-a permis să dispună cenzura în mass-media. Dimpotriva, unele dintre aceste scenete erau savurate și de el.
Ceea ce se întamplă acum cu Televiziunea Publică trebuie să ne dea serios de gândit. Opiniei publice și nouă, jurnaliștilor. La TVR se urmărește introducerea unei cenzuri ordinare! Asta este clar.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole