16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Steliana Sima: „Am învățat că sănătatea este foarte prețioasă și că se poate trăi din atât de puțin, cum nu ne putem imagina.”

Sănătate

Rep.:-Doamna Steliana Sima, la început de An Nou și în preajma zilei dvs. de naștere, care este în sfânta zi de Bobotează, vă urez „Mulți ani frumoși!” și vă rog să ne spuneți ce a însemnat pentru dvs. anul 2020?

Steliana Sima:-Din punct de vedere profesional, nu a fost un an de bun augur, dar din punct de vedere personal, am avut timp să stau cu familia. Crăciunul îl făceam în familie mereu, dar Revelionul nu-mi amintesc să-l fi făcut vreodată.
Am pregătit un material discografic cu maestrul Nicolae Botgros, mi-am definitivat proiectele discografice și urmează înregistrările.

Rep.:-Ce așteptați de la 2021?

S.S.: Aștept să se termine această pandemie, să fim sănătoși și să ne reluăm activitatea.

Rep.:-V-a lipsit publicul?

S.S.:-Mi-au lipsit spectatorii, dar datorită tehnologiei noi, am reușit să ținem legătura. Însă nu este același lucru: una este să fim față în față, alta este online.

Rep.:-Sunteți un om optimist. Cum va fi acest an și ce vă va aduce?

S.S.:-Ceea ce știu și se va realiza cu certitudine este o mare bucurie: voi deveni bunică. Verdele primăverii îmi va aduce un nepoțel. Și, așa cum am mai spus, vreau să începem să muncim, să fim sănătoși. Dacă se îndeplinesc acestea, toate vin de la sine.

Rep.:-După încercările la care ne-a supus anul 2020, vă gândiți mai mult la sănătate? S-au schimbat prioritățile?

S.S.:-Am învățat că sănătatea este foarte prețioasă și că se poate trăi din atât de puțin, cum nu ne putem imagina. Am stat în casă și mi-am dat seama că trebuie să ne bucurăm că trăim. Ne trebuie foarte puțin. Micile bucurii sunt extrem de prețioase.

Rep.:-Vă rog să transmiteți un mesaj pentru admiratorii dvs.!

S.S.:-Le spun că nu i-am uitat, au fost alături de mine online, m-am bucurat și i-am bucurat, le sunt recunoscătoare și le voi aduce cântece frumoase în toate momentele pe care le trăim.
Gândurile mele bune se îndreaptă și către cititorii și jurnaliștii „Mesagerului de Teleorman” si in special catre prietenul meu de suflet Marian Amuza!

Rep.: Vă mulțumesc și să doresc sănătate și multe realizări!

A consemnat Cornelia RĂDULESCU

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole