18.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Srisoare deschisă – Viceprimar Lupu Laurențiu Viorel

Sănătate

In atentia :

Secretariatului General al Guvernului 

Prefectului judetului Teleorman 

PNL si PNL Teleorman 

Inspectoratul Scolar al Judetului Teleorman 

Directorului Scolii Gimnaziale Ion Preotu Troianul – Teleorman

Consiliului de administratie al Scolii Gimnaziale Ion Preotu Troianul

Directia de Sanatate Publica Teleorman 

In comuna Troianul, judetul Teleorman ,unde de 6 ani e un primar PNL,  posturile vacante sunt publicate pe site-ul (obligatoriu) www.posturi.gov.ro. Desi primaria are o pagina de internet pe aceasta nu sunt publicate posturile vacante decat in situatia in care postul respectiv necesita o pregatire superioara si alte abilitati & competente profesionale mai complexe, cum a fost cel de inspector relatii publice si registratura, post pentru care aplicanti sunt mai putini, spre deloc, desi si acesta era o „dedicatie” pentru prietenii secretarei primariei. Lipsa de transparenta institutionala a primariei face ca postul sa fie castigat de cine a hotarat primarul & gashca lui, ca nu poate fi vorba de echipa . Asa se face ca postul vacant de secretar la Scoala Gimnaziala Ion Preotu  a fost publicat doar pe site –ul  www.posturi.gov.ro . In comuna sunt cel putin 30 de persoane care puteau indeplini cerintele acestui post la fel ca  unicul candidat care  a dat proba scrisa in 4 ianuarie 2021 si proba de interviu azi, 6 ianuarie 2021 . Ce nu am inteles eu este in ce a constat proba de scrisa ???? Nu exista bibliografie si se cer ( citez ) „”cunoștințe de utilizare și operare PC: Windows, Microsoft Office, internet Explorer, baze de date” SI,  iar citez „cunoștințe operare programe.”…. operare programe de ceeeeeeeeeeeee???????????

Am uitat sa va spun ca postul nu necesita vechime asa ca nu poate sa mai mire pe nimeni ca, in absenta publicitati, de exemplu pe site-ul primariei , sau la avizierul acesteia , fara cerinte de bibliografie , dar cu o proba scrisa ( OARE DIN CE ?????) , SINGURUL CANDIDAT CARE S-A PREZENTAT LA CONCURS A FOST ….NEVASTA PRIMARULUI ! Mai trebuie sa aflam cine a fost in comisia de examen si a evaluat proba scrisa din NIMIC …pentru ca proba de interviu , fiind orala se incadreaza in categoria “verba volant, scripta manet “ ( traducere pentru primar : vorbele  zboara, scrisul ramane ) !!!!

P.S.Intrebarea zilei ( si pentru DSP )  : Avand in vedere ca in ultimele zile a fost contact al unei persoane bolnave de coronavirus , directorul scolii , consilier PNL, a facut parte din comisia de examen?

Viceprimar Lupu Laurențiu Viorel

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole