12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Sporting Roșiori se reunește pe data de 21 Ianuarie

Sănătate

Echipa teleormaneana de liga a 3-a, Sporting Rosiorii de Vede, se reuneste pe data de 21 ianuarie, la Baza sportiva ROVA din licalitate, sub indrumarea antrenorilor Romulus Ciobanu-principal, Marian Botea-antrenor secund si Eugen Craciunescu-antrenor cu portarii. Echipierii formatiei rosiorene vor efectua vizita medicala pe data de 20 ianuarie se se vor reuni pe data de 21 ianuarie, data cand antrenorul principal Romulus Ciobanu va stabili si programul de pregatire din inter-sezon, inclusiv partidele amicale.
Dupa cum se stie, rosiorenii s-au despartit in aceasta iarna de 6 fotbalisti, printre care si de golgeterul echipei, atacantul Emmanuel Ernest, care a semnat cu echipa de liga a doua, Rapid Bucuresti.
Rosiorenii au „bifat” si primele doua transferuri. Este vorba de Calofir si Constantin de la Flacara Moreni, doi mijlocasi cu experienta competitionala si golgeteri ai morenarilor in turul campionatului. In ceea ce il priveste pe Calofir, acesta a mai evoluat si la „colega” si conjudeteana de serie, CSM Alexandria, fiind un jucator de baza si un golgeter pentru echipa din resedinta judetului Teleorman. Contactat de noi, presedintele CS Sporting Rosiorii de Vede, ne-a declarat ca „Sporting va mai transfera in acest inter-sezon inca 3-4 fotbalisti cu experienta care sa ajute echipa in demersul sau de a termina in primele 3 echipe ale campionatului.” Primordial pentru rosioreni, este transferarea unui atacant pe postul lasat vacant de Emmanuel Ernest.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole